Saturday 16. March, 2013 | Inngang: 0,-| Konsertstart: kl. 18:00

Walking Heroes

Lørdagsgodt

Walking Heroes er et nyetablert band som spiller fengende melodiøs rock det virkelig svinger av.

Selv om bandet er i sin spede begynnelse satser de friskt, og det skorter ikke på ambisjonene. 

Guttas strategiske destinasjon sørger for svært potensiell arenarock, som tidvis er fyrt opp på dansevennlig drivstoff.

Et mildt sagt energisk uttrykk på scenen, kombinert med helstøpte låter, sørger for at Walking Heroes blir et spennende band å følge i fremtiden.

http://www.nrk.no/urort/Artist/WalkingHeroes/default.aspx

One Response to “20130316 Walking Heroes”

  1. jackson says:

    obviously like your web site but you have to check the spelling on several of your posts. Several of them are rife with spelling issues and I find it very troublesome to tell the truth nevertheless I’ll definitely come back again.

Kommende utvalgte artister

Saturday 30. August, 2014

Tone Hille Bringsdal

 

Tone Hille Bringsdal er en singer-songwriter med føttene plantet i Americana, med inspirasjon fra både folk, country og blues. Låtene, som omhandler søkende og konfronterende karakterer i et ofte merkverdig værbitt landskap, er gjerne preget av et politisk (ukorrekt) og noe satirisk underspill.

 

Tuesday 02. September, 2014

John Fullbright (US) + support: Unnveig Aas

Dette er en ung artist som bærer en tung bør. Han er født i Woody Guthries hjemtrakter nær Okemah i Oklahoma, og han sammenlignes med de aller fremste representantene i den store og litt uformelige americana-sjangeren. Fra salige Townes Van Zandt, Steve Earle via smått mytiske Ryan Adams og den relativt nyslåtte mesteren Jason Isbell til en artist som er sin helt egne sjanger, Randy Newman: navnene dukker opp når 26-åringen John Fullbright skal beskrives.

Thursday 04. September, 2014

AVLYST Sleep Party People (DK)

 

Sleep Party People spilte sist hos oss i november 2012, da splitgig med Chris Cohen. I september er de tilbake for en egen konsert, med nytt album i bagasjen