Friday 08. March, 2013 | Inngang: 50 kr,-| Konsertstart: kl. 19:00

DEN STORE 8.MARSFESTEN

Ladyfest 2013

Det blir musikk av Ine Hoem, Bowandarrow og Phone Joan, og vår DJ spiller opp til dans. Som Emma Goldman ville ha sagt det: “If I can’t dance, it’s not my revolution”.

Konferansier: Maria Karlsen

BOWANDARROW

Med sine rå og sofistikerte støypopperler har Bowandarrow under navnet Brita Lyon skaffet seg en solid dose oppmerksomhet via Ukas Urørt, Øyas Klubbdag, Trondheim Calling og en overbevisende supportjobb for Dan Bejars Destroyer. Tekster om å stikke av, støygitarer, og en ifølge Amazing Radio “absolutely gorgeous voice” blir demosinglene applaudert av kresne ører allerede før debutplata er ferdig. “Popalarm” sies det, “popkunst” sier andre. I den siste tiden har hun skiftet navn til Bowandarrow og levert intet mindre enn 5 solide konserter under årets by:Larm. Medio mai slipper Bowandarrow en 7-tommer lekkert innpakket, og i høst kommer debutskiva. Se opp!

 

Ine Hoem, tidligere kjent fra Pelbo som ble Spellemannominert i 2010 for sitt debutalbum,står fram som en av de unike unge stemmene i norsk musikk. Nå går hun for første gang solo med hjelp fra sine beste venner og kolleger. Med fengende, melodiøse popmelodier i blandet et hint av elektronikk og støy, peiler Hoem ut sin nye musikalske retning. Den unge artisten bry på brilliant vokal, forførende gitar og mollstemte synther med en fyldig trommeseksjon underbygger tekster som forteller triste, fine og nye historier.

Låta “Get it off”, som er artistens første singel som solo-artist, er innspilt og produsert hos Marcus Forsgren i Engfeldt/Forsgren studio og mikset av Juhani Silvola.

NRK P3 som skrev følgende om låta:

 - “Ine Hoems trygge, men langt fra tradisjonelle stemme kan godt vise seg å føre henne opp på den alternative norske pop-himmelen. Kort oppsummert er “Get It Off” en oppløftende poplåt fylt med godlynt energi.”

Etter konserten på Trondheim Calling i januar skrev det annerkjente engelske musikkmagasinet The405 følgende:

 - “Ine Hoem er fremfor alt en naturlig frontfigur. Med sin hypnotiserende karisma og overbevisning, fremkaller hun den samme tilstedeværelse på scenen som med-skandinaveren Lykke Li.”

Ine Hoems andre singel kommer ut i  mai 2013.

 

Phone Joan er et skranglete, minimalistisk, 70-tallsinspirert indieprog-orkester basert på trommer, gitar og vokal og med fokus på gode vokalharmonier. De finner sin inspirasjon i band som The Dead Weather, Black Mountain, PJ Harvey, Led Zeppelin, White Stripes, Rolling Stones og QOTSA.

http://www.myspace.com/phonejoan

 

 

 

 

Comments are closed.

Kommende utvalgte artister

Thursday 02. October, 2014

Yuma Sun & Kindred Fever

Vi satser på masse energi når Yuma Sun og KIndred Fever har splitgig på sjappa.

Saturday 11. October, 2014

Wovenhand (US)

 

Mono er stolte over å kunne presentere Wovenhand på den eneste norgeskonserten på denne høstturneen. 

 

Monday 13. October, 2014

deLillos releasekonsert

Alle guttene i deLillos har spilt på Mono opptil flere ganger. Men, aldri med deLillos. Derfor er vi veldig stolte og takknemlige for at de velger å ha sin releasekonsert hos oss.