Friday 08. March, 2013 | Inngang: 50 kr,-| Konsertstart: kl. 19:00

DEN STORE 8.MARSFESTEN

Ladyfest 2013

Det blir musikk av Ine Hoem, Bowandarrow og Phone Joan, og vår DJ spiller opp til dans. Som Emma Goldman ville ha sagt det: “If I can’t dance, it’s not my revolution”.

Konferansier: Maria Karlsen

BOWANDARROW

Med sine rå og sofistikerte støypopperler har Bowandarrow under navnet Brita Lyon skaffet seg en solid dose oppmerksomhet via Ukas Urørt, Øyas Klubbdag, Trondheim Calling og en overbevisende supportjobb for Dan Bejars Destroyer. Tekster om å stikke av, støygitarer, og en ifølge Amazing Radio “absolutely gorgeous voice” blir demosinglene applaudert av kresne ører allerede før debutplata er ferdig. “Popalarm” sies det, “popkunst” sier andre. I den siste tiden har hun skiftet navn til Bowandarrow og levert intet mindre enn 5 solide konserter under årets by:Larm. Medio mai slipper Bowandarrow en 7-tommer lekkert innpakket, og i høst kommer debutskiva. Se opp!

 

Ine Hoem, tidligere kjent fra Pelbo som ble Spellemannominert i 2010 for sitt debutalbum,står fram som en av de unike unge stemmene i norsk musikk. Nå går hun for første gang solo med hjelp fra sine beste venner og kolleger. Med fengende, melodiøse popmelodier i blandet et hint av elektronikk og støy, peiler Hoem ut sin nye musikalske retning. Den unge artisten bry på brilliant vokal, forførende gitar og mollstemte synther med en fyldig trommeseksjon underbygger tekster som forteller triste, fine og nye historier.

Låta “Get it off”, som er artistens første singel som solo-artist, er innspilt og produsert hos Marcus Forsgren i Engfeldt/Forsgren studio og mikset av Juhani Silvola.

NRK P3 som skrev følgende om låta:

 - “Ine Hoems trygge, men langt fra tradisjonelle stemme kan godt vise seg å føre henne opp på den alternative norske pop-himmelen. Kort oppsummert er “Get It Off” en oppløftende poplåt fylt med godlynt energi.”

Etter konserten på Trondheim Calling i januar skrev det annerkjente engelske musikkmagasinet The405 følgende:

 - “Ine Hoem er fremfor alt en naturlig frontfigur. Med sin hypnotiserende karisma og overbevisning, fremkaller hun den samme tilstedeværelse på scenen som med-skandinaveren Lykke Li.”

Ine Hoems andre singel kommer ut i  mai 2013.

 

Phone Joan er et skranglete, minimalistisk, 70-tallsinspirert indieprog-orkester basert på trommer, gitar og vokal og med fokus på gode vokalharmonier. De finner sin inspirasjon i band som The Dead Weather, Black Mountain, PJ Harvey, Led Zeppelin, White Stripes, Rolling Stones og QOTSA.

http://www.myspace.com/phonejoan

 

 

 

 

Comments are closed.

Kommende utvalgte artister

Saturday 23. August, 2014

Dina Sael

 

Dina Sael tar turen innom Lørdagsgodt på Café Mono i Oslo lørdag 23. august i anledning slippet av singelen ”Soul of Clay”.

 

Saturday 30. August, 2014

Tone Hille Bringsdal

 

Tone Hille Bringsdal er en singer-songwriter med føttene plantet i Americana, med inspirasjon fra både folk, country og blues. Låtene, som omhandler søkende og konfronterende karakterer i et ofte merkverdig værbitt landskap, er gjerne preget av et politisk (ukorrekt) og noe satirisk underspill.

 

Tuesday 02. September, 2014

John Fullbright (US) + support: Unnveig Aas

Dette er en ung artist som bærer en tung bør. Han er født i Woody Guthries hjemtrakter nær Okemah i Oklahoma, og han sammenlignes med de aller fremste representantene i den store og litt uformelige americana-sjangeren. Fra salige Townes Van Zandt, Steve Earle via smått mytiske Ryan Adams og den relativt nyslåtte mesteren Jason Isbell til en artist som er sin helt egne sjanger, Randy Newman: navnene dukker opp når 26-åringen John Fullbright skal beskrives.