Friday 08. March, 2013 | Inngang: 50 kr,-| Konsertstart: kl. 19:00

DEN STORE 8.MARSFESTEN

Ladyfest 2013

Det blir musikk av Ine Hoem, Bowandarrow og Phone Joan, og vår DJ spiller opp til dans. Som Emma Goldman ville ha sagt det: “If I can’t dance, it’s not my revolution”.

Konferansier: Maria Karlsen

BOWANDARROW

Med sine rå og sofistikerte støypopperler har Bowandarrow under navnet Brita Lyon skaffet seg en solid dose oppmerksomhet via Ukas Urørt, Øyas Klubbdag, Trondheim Calling og en overbevisende supportjobb for Dan Bejars Destroyer. Tekster om å stikke av, støygitarer, og en ifølge Amazing Radio “absolutely gorgeous voice” blir demosinglene applaudert av kresne ører allerede før debutplata er ferdig. “Popalarm” sies det, “popkunst” sier andre. I den siste tiden har hun skiftet navn til Bowandarrow og levert intet mindre enn 5 solide konserter under årets by:Larm. Medio mai slipper Bowandarrow en 7-tommer lekkert innpakket, og i høst kommer debutskiva. Se opp!

 

Ine Hoem, tidligere kjent fra Pelbo som ble Spellemannominert i 2010 for sitt debutalbum,står fram som en av de unike unge stemmene i norsk musikk. Nå går hun for første gang solo med hjelp fra sine beste venner og kolleger. Med fengende, melodiøse popmelodier i blandet et hint av elektronikk og støy, peiler Hoem ut sin nye musikalske retning. Den unge artisten bry på brilliant vokal, forførende gitar og mollstemte synther med en fyldig trommeseksjon underbygger tekster som forteller triste, fine og nye historier.

Låta “Get it off”, som er artistens første singel som solo-artist, er innspilt og produsert hos Marcus Forsgren i Engfeldt/Forsgren studio og mikset av Juhani Silvola.

NRK P3 som skrev følgende om låta:

 - “Ine Hoems trygge, men langt fra tradisjonelle stemme kan godt vise seg å føre henne opp på den alternative norske pop-himmelen. Kort oppsummert er “Get It Off” en oppløftende poplåt fylt med godlynt energi.”

Etter konserten på Trondheim Calling i januar skrev det annerkjente engelske musikkmagasinet The405 følgende:

 - “Ine Hoem er fremfor alt en naturlig frontfigur. Med sin hypnotiserende karisma og overbevisning, fremkaller hun den samme tilstedeværelse på scenen som med-skandinaveren Lykke Li.”

Ine Hoems andre singel kommer ut i  mai 2013.

 

Phone Joan er et skranglete, minimalistisk, 70-tallsinspirert indieprog-orkester basert på trommer, gitar og vokal og med fokus på gode vokalharmonier. De finner sin inspirasjon i band som The Dead Weather, Black Mountain, PJ Harvey, Led Zeppelin, White Stripes, Rolling Stones og QOTSA.

http://www.myspace.com/phonejoan

 

 

 

 

Comments are closed.

Kommende utvalgte artister

Saturday 02. August, 2014

Frode Granum Stang Trio

Nok en lørdagsgodt i strøgetpassasjen. Mat serveres fra kjøkkenet, kald drikke av alle slag og nok en nydelig konsert i sommersola.

Tuesday 05. August, 2014

KlubbØya- Fysisk Format labelkveld: Haust // Haraball // Kollwitz // Moon Relay

Årets klubbdag arrangeres i samarbeid med Fysisk Format.

21:00 Haust
22:00 Haraball
23:00 Kollwitz
24:00 MOON RELAY

Wednesday 06. August, 2014

Øyanatt: Solen (SE) + Erlend Ropstad

 

Vi gleder oss veldig til å kunne presentere både Solen (SE) og Erlend Ropstad på en og samme scene under Øyanatt