MONO STENGER

MONO STENGER DØRENE

Det er med stor sorg styret ved Cafe Mono må varsle at tiden snart er kommet for å ta farvel. I 2019 vil ikke Cafe Mono lenger være en del av Oslos mangfoldige kulturtilbud. En æra er over. Vi er stolte over hva Cafe Mono i over 17 år har bidratt til i Oslos kulturliv generelt og musikkliv spesielt.
Styret ønsker først og fremst å beklage ovenfor våre kreditorer og ikke minst ovenfor våre ansatte for at vi har kommet hit.
Styret har brukt mye tid og krefter på å lage en redningspakke for selskapet. Vi har i lang tid vært i dialog med noen meget fine og flinke mennesker som var interessert i å overta stafettpinnen. Mennesker som har ressursene, kompetansen og planene som må til for at Mono igjen ville bli en av de ledende klubbscenene i Oslo.
Dessverre så passer ikke våre planer med huseiers planer i området. Nå har leieforholdet opphørt grunnet manglende innbetalinger over lang tid. Etter avtale med huseier vil driften ved Cafe Mono fortsette ut året, men ved årsskiftet er det ubønnhørlig slutt.
Det betyr at vi har litt mindre enn tre måneder på å ta vårt farvel med alle fantastiske og kjære venner og gjester som har vært med å gjøre vårt lille konsertsted mulig i årene vi fikk. Dette er tre måneder vi ønsker å gjøre mest mulig ut av og vi håper publikum også ønsker å ta et farvel med Cafe Mono mens det fremdeles er tid og mulighet.
Vi ønsker å avslutte slik vi begynte, med en masse gode konserter. Konsertserien Lørdagsgodt med gratis konserter hver lørdag klokken 18 løper videre. I morgen er det Verdena Letters som er den neste i rekken av nye norske artister som brenner etter å vise verden hva de kan.
Det er allerede booket en rekke spennende artister fra både inn- og utland. Navn som David Eugene Edwards & Alexanders Hacke, Becca Mancari, Haiku Hands, Axel Flóvent, Mourn, Øyvind Holm og Conner Youngblood er noen av artistene som kommer til å gjeste scenen på Cafe Mono i høst. Flere navn vil bli annonsert etter hvert som høstmørket brer seg.

For de av dere som er uenig i huseiers vurdering om at det ikke skal være rom for en klubbscene i Pløensgate 4, så er besøkelsestiden nå. Vi vet at go-de besøkstall og omsetning gjør et mye større inntrykk på huseier enn sinte leserkommentarer på nett. Om ikke Cafe Mono består, er det vårt ønske at konsertscenen likevel skal få leve videre.

Til slutt ønsker vi å sende en stor hjertelig takk til alle ansatte, teknikere, artister, DJs, samarbeidspartnere, leverandører og ikke minst gjester som har vært innom siden vi åpnet dørene for første gang våren 2001.

MONO IS CLOSING

It is with great sorrow we today announce that Cafe Mono will close down by the end of the year.
The board has made a solid effort to create a solution in best interest of both our employees and all of our suppliers. Unfortunately did not our solution fit with the plans our Landlord has for the area. Our lease has subsequently been terminated due to missing payments over a longer period.
We aim to do the best out of the 3 months we have left. We will end this the same way we started it, with many great concerts.
Name such as David Eugene Edwards & Alexanders Hacke, Becca Mancari, Haiku Hands, Axel Flóvent, Mourn, Øyvind Holm and Conner Youngblood are some of the artists who will be performing at Mono in this period. More concerts will be announced later.
We wish to extend our most deep-felt and warm thanks to all of our employees, sound engineers, artists, suppliers and collaborators we have had the pleasure and honour to work with through all these marvellous years.
Keep on rockin’ in the free world!


https://www.itromso.no/feedback/kommentar/2018/10/04/Klubbene-d%C3%B8r.-Verden-blir-kjedeligere.-176...