Besøksadresse

Pløensgate 4, Oslo

Postadresse
Café Mono
C/o Mail Boxes Etc.
Pløens gate 4
Youngstorget
0028 Oslo

Kontakt
Tlf: 22 41 41 66
Fax: 22 41 41 67

Generelle henvendelser:
hallo@cafemono.no

Booking / Arrangementer:
booking@cafemono.no
Utleie / Events:
utleie@cafemono.no

Følg oss på
Facebook
Instagram
Wimp
Soundcloud
Twitter
Vil du spille på Mono?
Send oss en mail med info og en link til musikken din, gjerne på Soundcloud! Vi får veldig mange henvendelser og vi prøver så godt vi kan å svare på alle, men vi kan dessverre ikke garantere at du får svar.

Vi tar imot alt fra store etablerte band, til nye uetablerte artister.

Vi ønsker å vise frem nye band fra hele Norge og så liker vi å presentere våre egne favoritter. Sjangermessig så beveger vi oss innenfor et bredt spekter av pop og rock, som godt kan inneholde elementer av folk, americana, elektronika og jazz. Vi prøver å stadig fornye oss musikalsk samtidig som vi har respekt for musikkhistorien.

Med andre ord: Vi vil helst presentere musikk som er i samme gate som det vi spiller i baren. Band som spiller funk, grunge, reggae, hardcore, hip-hop, nu- & gammalmetall stiller ikke først i køen.


Vil du leie Mono?
Det er mulig å leie lokalene og scenen på Mono til konserter, filmfremvisning, møter, selskaper, seminar, foredrag og andre events. Mono er en institusjon i Oslo, og er et hyggelig og uformelt sted med mye musikkhistorie i veggene.

Vi arrangerer et stort antall konserter, platemesser, litteraturkvelder og andre kulturelle eventer, og har lang erfaring med å legge til rette for små og store arrangementer. Vi kan tilby en samlet løsning der både teknisk utstyr, personell og catering er inkludert.

Mono er tilgjengelig for utleie på dagtid og tidlig kveld alle dager untatt lørdager, så lenge det ikke er i konflikt med Mono sitt offisielle program. Den maksimale kapasiteten er på 180 personer stående.