Besøksadresse
Pløensgate 4, Oslo

Postadresse
Café Mono
C/o Mail Boxes Etc.
Pløens gate 4
Youngstorget
0181 Oslo

Please send all invoices to
8600@invoicecenter.net

Happening AS
Org.nr 981 489 225

Kontakt
Tlf: 22 41 41 66

Generelle henvendelser:
hallo@cafemono.no

Booking / Arrangementer:
booking@cafemono.no
Kalender (krever innlogging)

Utleie / Events:
utleie@cafemono.no

Følg oss på
Facebook
Instagram
Wimp
Soundcloud
Twitter


Design
All Tomorrow's
Vil du spille på Mono?
Send oss en mail med en kort presentasjon og info, samt en link til musikken din - aller helst på WiMP, Spotify, Soundcloud eller Bandcamp! Link også gjerne til presse, omtaler, hjemmeside eller andre nyttige saker, men hold mailen kort og informativ.

Mono vil være med på å få fram nye band fra hele Norge, presentere egne favoritter, norske og utenlandske, innenfor et bredt spekter av pop og rock. Vi prøver stadig å fornye oss musikalsk og er åpne for det meste, samtidig som vi har respekt for musikkhistorien som sitter i veggene her.

Hver lørdag klokken 18.00 har vi Lørdagsgodt, en gratis konsertserie der vi presenterer nye og uetablerte artister vi har trua på. Det er en god mulighet for å spille på en etablert scene, og vi har sett mange kjente norske band i sin spede begynnelse en lørdags ettermiddag på Mono. Skriv Lørdagsgodt i emnefeltet når du sender mail, så får du raskere svar.

Det kommer inn veldig mange henvendelser og vi prøver så godt vi kan å svare på alle - men vi kan dessverre ikke garantere at du får svar.

Vil du leie Mono?
Det er mulig å leie lokalene og scenen på Mono til konserter, filmfremvisning, møter, selskaper, seminar, foredrag og andre events. Mono er en institusjon i Oslo, og er et hyggelig og uformelt sted med mye musikkhistorie i veggene.

Vi arrangerer et stort antall konserter, platemesser, litteraturkvelder og andre kulturelle eventer, og har lang erfaring med å legge til rette for små og store arrangementer. Vi kan tilby en samlet løsning der både teknisk utstyr, personell og catering er inkludert.

Mono er tilgjengelig for utleie på dagtid og tidlig kveld alle dager untatt lørdager, så lenge det ikke er i konflikt med Mono sitt offisielle program. Den maksimale kapasiteten er på 180 personer stående.

Send en mail til utleie@cafemono.no hvis du er interessert.